Vágólapra másolva!
Brendan Rodgers átmenetileg elkülönítette a Premier League-re készülő Liverpool keretétől az elégedetlenkedő Luis Suárezt.

A Liverpool edzője azzal indokolta döntését, hogy az uruguayi csatár nem megfelelő hozzáállást mutatott a mostanában tett nyilatkozataiban.

Suárez többek közt azt állította, hogy a Liverpool szerződést szegett amikor nem engedte el őt ezen a nyáron. A klub tulajdonosa, John Henry az Arsenal 40 millió fontos ajánlatát utasította vissza a focistáért.

Suáreznek egyelőre egyedül kell készülnie az új idényre Forrás: AFP/Pornchai Kittiwongsakul

"Bocsánatot kell kérnie a játékostársaitól és a klubtól" - idézte Skysports.com Rodgerst. "Világklasszis támadó, és ha elkötelezett a Liverpoolban való játékért, akkor tárt karokkal várjuk vissza. Ismerem őt, tudom, hogy ez nem az igazi Luis Suárez, és meg kell védenem a szurkolókat és a játékosokat, mert ők ettől többet érdemelnek."

Rodgers elmondta, Suárez néhány napja külön edz a társaitól, a jövő hét közepén az uruguayi válogatottban fog szerepelni, hazatérése után újra fogják értékelni a helyzetét. A szakember megerősítette, hogy semmiképp sem engedik el a focistát.