Vágólapra másolva!
Akár 47 millió eurót is kifizetne a Manchester United labdarúgócsapata a Barcelona világ- és Európa-bajnok játékosáért, Cesc Fabregasért. A városi rivális Manchester City a Real Madrid védőjét, Pepét szeretné leigazolni.

A Daily Mail információja szerint David Moyes, a Manchester United labdarúgócsapatának vezetőedzője nem tett le arról, hogy megszerezze Cesc Fabregast. A Barcelona játékosáért eddig két ajánlatot tett az angol bajnok, de most készül a harmadik, amelyben állítólag 47 millió eurót ajánl a katalánoknak.

Fabregas jelenleg sérüléssel bajlódik, így a vasárnapi, Levante elleni idénynyitót kihagyja, de kérdéses az is, hogy a jövő szerdai, Atlético Madrid elleni Szuperkupa-döntőre felépül-e.

Cesc Fabregas Forrás: AFP/Lluis Gene

A Manchester City új, eddiginél jobb ajánlatot tett a Real Madrid játékosa, Pepe megszerzéséért. Az angol klub egybehangzó sajtóinformációk szerint 18-ról 23,4 millió euróra növelte a portugál válogatott védőért kínált összeget, a spanyolok azonban állítólag 35 milliót szeretnének kapni a 30 éves játékosért.

A City mindenképpen szeretne egy középső védőt igazolni, ezért nemcsak Pepével áll kapcsolatban. Szemet vetett az Atlético Madrid argentin futballistájára, Martin Demichelisre is, továbbá a Schalke görög hátvédjére, Kiriakosz Papadopuloszra.