Vágólapra másolva!
Nem sikerült megvédenie a címét Szász Kittinek, aki a freestyle foci prágai vébédöntőjében kikapott nagy ellenfelétől, a francia Mélody Donchet-től.

A freestlye fociban két versenyt ismernek el vébének, az egyik a prágai Superball, a másik a Red Bull által szponzorált viadal, amelyet idén Japánban rendeznek majd, és Szász Kitti eddig egyszerre volt címvédő mindkét tornán.

Prágában összesen öten indultak, és Kitti elsőként jutott a döntőbe, amelyben az a Mélody Donchet volt az ellenfele, akit két éve már legyőzött a cseh fővárosban, és aki ellen a Red Bull tavalyi vébéjén is sikeresen döntőzött.

"Sajnos simán nyert Mélody, sokszor elejtettem a labdát. Ő kezdett, hibátlan első menete volt, ettől megijedtem, és megváltoztattam a tervezett sort, amit nem kellett volna. Az első menetem biztosra terveztem, ami Melody erős kezdésére nem biztos, hogy jó válasz lett volna. Ha én kezdtem volna, úgy gondolom, másképp alakult volna a végeredmény" - mesélte az Origónak Szász Kitti, akit nem tört le a vereség, és már a következő feladatra, a japán vébére koncentrál.