Vágólapra másolva!
Nem került be a soron következő két, szeptemberi világbajnoki selejtezőmérkőzésre készülő holland fociválogatott keretébe Wesley Sneijder.

A magyar érdekeltségű csoportot százszázalékos teljesítménnyel vezető holland együttesből szintén hiányzik majd két középpályás, Jonathan de Guzman és Kevin Strootman, továbbá Szalai Ádám klubtársa, a csatár Klaas-Jan Huntelaar. Ők sérülés miatt hagyják ki az észtországi és andorrai találkozót.

Helyet kapott viszont a keretben a PSV Eindhoven két tehetséges belső védője, a 18 éves Karim Rekik és a 21 esztendős Jeffrey Bruma. Előbbi újonc lehet, amennyiben pályára lép, utóbbi eddig négyszer szerepelt a válogatottban, de Louis van Gaal szövetségi kapitánytól először kapott meghívót.

A páros többek között azzal hívta fel magára a figyelmet, hogy kedden kiválóan játszottak az AC Milan ellen 1-1-re végződött Bajnokok Ligája-selejtezőn.

Amennyiben a hollandok a papírformának megfelelően megverik Észtországot és Andorrát, akkor megnyerik a csoportot, ezáltal biztos résztvevői lesznek a 2014-es, brazíliai vb-nek.