Vágólapra másolva!
A Stoke és az Aston Villa után a bajnok Manchester United ellen is 1-0-s győzelmet aratott a Liverpool labdarúgócsapata, az egyetlen gólt ezúttal is Daniel Sturridge szerezte, aki legutóbb nyolc bajnokiján kilencszer volt eredményes. Az Arsenal a Tottenhamet verte 1-0-ra.

A Liverpool legutóbb 1994-ben, azaz 19 év kezdte három győzelemmel a bajnokságot, arra pedig a 2005/06-os idény óta nem volt példa a csapatnál, hogy három egymást követő bajnokin ne kapjon gólt.

Az MU legutóbb tavaly novemberben a Norwich City elleni bajnokin nem lőtt gólt idegenben. David Moyes, az első vereségét szenvedte el új csapatával. Érdekesség, hogy pályafutása során továbbra is nyeretlen az Anfield Roadon, még a városi rivális Everton vezetőedzőjeként hét döntetlen és öt vereség volt a mérlege.

Továbbra is nyeretlen Gera Zoltán csapata, a West Bromwich Albion, amely - a magyar válogatott kapitánya nélkül - hazai pályán kétgólos vereséget szenvedett a Ligakupa-győztes Swansea együttesétől.

Eredmények, Premier League, 3. forduló:
Liverpool - Manchester United 1-0 (1-0)
Liverpool, Anfield Road
v.: Andre Marriner
Liverpool: Mignolet - G. Johnson (Wisdom, 79.), Agger, Skrtel, José Enrique - Henderson, Gerrard, Lucas Leiva, Coutinho (Luis Alberto, 84.) - Iago Aspas (Sterling, 60.), Sturridge
Manchester United: De Gea - P. Jones (Valencia, 37.), Vidics, Ferdinand, Evra - A. Young (Nani, 63.), Cleverley, Carrick, Giggs (J. Hernández, 73.) - Welbeck, Van Persie
gól: Sturridge (4.)

West Bromwich Albion - Swansea City 0-2 (0-1)
gól:
Davies (22.), Pablo Hernández (83.)

Arsenal - Tottenham 1-0 (1-0)
gól:
Giroud (23.)