Vágólapra másolva!
Wayne Rooney egy ijesztő képpel válaszolt azoknak, akik azért kezdték ki, mert lemondta az angol futballválogatott soron következő két vb-selejtezőjét.

A Manchester United csatára kihagyta a vasárnapi, Liverpool elleni rangadót, mert edzésen összeütközött csapattársával, Phil Jonesszal, és csúnya fejsérülést szenvedett.

Rooney a sérülés miatt a Moldova és Ukrajna elleni vb-selejtezőket is lemondta, amiért sok szurkoló támadta. Válaszként kitett a Facebook-oldalára egy képet a fejéről, amelyen látszik a homlokán húzódó ronda seb.

Forrás: Wayne Rooney / Facebook

"Néhány ember megkérdőjelezte az elkötelezettségem az angol válogatott iránt, és azért támadtak, hogy lemondtam a szereplést erre a két találkozóra. Semmit sem szeretnék jobban, mint, hogy ott legyek a fiúk között, és segítsek nekik. Biztos vagyok abban, hogy ha az emberek látják ezt a képet, akkor megértik, miért nem tudom vállalni a játékot" - mondta Rooney.

Csapattársa, az arsenalos Theo Walcott azt nyilatkozta a sérülésről, hogy Rooney úgy fest vele, mintha egy horrorfilmből lépett volna elő.

Az angol válogatott jelenleg a második helyen áll a selejtezőcsoportjában az egy meccsel többet játszó Montenegró mögött, és pénteken előbb Moldovával játszanak a Wembleyben, majd kedden Ukrajnában vívnak rangadót.