Vágólapra másolva!
Az egykori venezuelai szépségkirálynő, Aida Yespica tagadja, hogy szexuális kapcsolatban állt volna Mesut Özillel, a Real Madridtól az Arsenalhoz igazolt német válogatott középpályással.

Real Madridtól való távozása óta össztüzet zúdított a klub és néhány spanyol újság Mesut Özilre. A német válogatott középpályásról először a Real elnöke, Florentino Pérez nyilatkozta azt, hogy kicsapongó életet élt, a nők megszállottja volt, és gyakran eljárt a szeretőivel éjszakázni.

A Mundo Deportivo, illetve az olasz Corriere dello Sport a hét elején arról számolt be, hogy Özilt őrült szenvedély fűzi az egykori venezuelai szépségkirálynőhöz, a modellként dolgozó Aida Yespicához.

A 31 éves szépség azonban tagadta mindezt, állítása szerint kettejük között csupán barátság volt, semmi más.

Aída Yéspica napozik Miamiban Forrás: Northfoto

"Nem tagadom, ismerem Özilt. Két éve egy madridi szórakozóhelyen találkoztunk, de semmi közöm a Realtól való távozásához. Nem volt a szeretőm, sohasem feküdtünk le egymással. Telefonszámot cseréltünk, és egyszer Milánóban találkoztunk, és nem törődve a paparazzikkal a város egyik legismertebb klubjába elmentünk vacsorázni. Vidám estét töltöttünk együtt, de ennyi. Kettőnk között csupán barátság volt, még csak nem is flörtölt velem soha. Különben is, fiatalabb és kisebb nálam" - nyilatkozta Yespica, hozzátéve, már régen törölte Özil telefonszámát, a játékos pedig nem ismerheti az övét, ugyanis megváltoztatta.