Társoldalunk:

Zé Luis feltörte a kecskeméti védelmet

2013.09.21. 22:04

A Videoton hazai pályán 1-0-ra nyert a Kecskemét ellen a labdarúgó OTP Bank Liga nyolcadik fordulójának szombati játéknapján.

OTP Bank Liga, 8. forduló:
Videoton FC - Kecskeméti TE-Phoenix Mecano 1-0 (0-0)
Székesfehérvár, 2552 néző
v.: Solymosi
Videoton: Calatayud - Szolnoki (Paraiba, 67.), Gyepes, Vinicius, Stopira - Tóth B., Sándor - Gyurcsó, Kleinheisler, Álvarez (Zé Luis, a szünetben) - Nikolics (Torghelle, 67.)
Kecskemét: Antal - Mogyorósi, Gyagya, Karan, Póti, Forró - Bulajic (Leo, 82.), Vukasovic, Patvaros - Rajczi (Balázs, 73.), Barry (Pekár, 79.)
gól: Zé Luis (79.)
sárga lap: Bulajic (11.), Barry (12.), Mogyorósi (77.)

Az első félidőben a Videoton mezőnyfölényben játszott ugyan, de a rengeteg hiba, és a különösebb elképzelés nélküli futball két sárgalapon, és a kecskeméti edző, Bekő Balázs oldalvonal melletti pontos labdakezelésén kívül nem hozott látnivalót.

Fordulás után sem emelkedett a hazai szinten is rendkívül alacsony színvonal. Továbbra is a hazaiak irányítottak, a Kecskemét szervezetten védekezett, de a játék minőségét jelzi, hogy az első, kaput eltaláló lövésre 57 percet kellett várni.

José Gomes cseréi felfrissítették a Videoton támadójátékát, és a mérkőzés hajrája előtt Zé Luis első hazai élvonalbeli találatával kicsikarta a hazai győzelmet.