Vágólapra másolva!
Tovább gyűrűzik Karim Benzema szexbotránya, most egy transznemű állította azt, hogy a Real Madrid focistája lefeküdt vele.

Karin Benzemát és francia válogatott csapattársa, Franck Ribéryt azzal vádolták, hogy igénybe vette egy 17 éves prostituált, Zahia Dehar szolgáltatásait, a Real Madrid csatáráról pedig most egy belga transzszexuális vallott.

A Johnny néven született, most Victoria Dorvalként élő, 29 éves belga transznemű nyilatkozta azt a belga Sud Info internetes oldalnak, hogy a francia focista 8 ezer eurót (kb. 2,4 millió forint) fizetett neki két éjszakáért. Victoria öt éve operáltatta át magát nővé, és nem sokkal azután találkozott Benzemával közös barátjukon, a 17 éves prostituálton, Zahia Deharon keresztül.

"Először 2 ezer eurót ajánlott, hogy ketesben töltsük az éjszakát, én elfogadtam, majd 6 ezer eurót adott azért, hogy vele, és rapper barátjával, Boobával hármasban legyünk. Elmeséltem neki, hogy transznemű vagyok, de azt mondta, hogy nem érdekli, sőt, még tetszett is neki, hogy kislányos testem van. A rapper menedzsere aztán alá akart velem íratni egy titoktartási szerződést, hogy nem beszélhetek a történtekről senkinek" - nyilatkozta Victoria Dorval.

Benzema és rapper barátja tagadja az átoperált nő állításait.