Vágólapra másolva!
A listavezető Videoton Nikolics Nemanja két gyors találatával 2-1-re győzött Pápán a labdarúgó OTP Bank Liga kilencedik fordulójának első szombati mérkőzésén.

OTP Bank Liga, 9. forduló:
Lombard Pápa Termál FC - Videoton FC 1-2 (1-2)
Pápa, 1800 néző, v: Farkas Á.
Pápa: Szűcs - Tóth G., Rodenbücher, Mecinovic, Présinger (Németh M. 73.) - Maksimovic, Szabó O. (Kenesei a szünetben) - Quintero, Sekour, Orosz (Eszlátyi 82.) - Griffiths
Videoton: Calatyud - Szolnoki, Gyepes, Vinicius, Stopira - Sándor Gy., Gomes - Nildo, Kleinheisler (Zé Luis 63.), Paraiba (Mamadu 90.) - Nikolics (Torghelle 73.)
gólszerzők: Griffiths (10.), illetve Nikolics (2., 7.)
sárga lap: Tóth G. (46.), Griffiths (69.), Sekour (78.), illetve Stopira (10.), Szolnoki (70.)

A már szokásos hazai álmosságával kezdett a Pápa, s a Videoton hét perc alatt két gólt is szerzett. A hazaiak ezt követően Griffith találatával gyorsan válaszolni tudtak, így nyílt maradt a mérkőzés. A szépítés után a szünetig felváltva forogtak veszélyben a kapuk, az eredmény ugyanakkor nem változott.

A második játékrészben a Videoton uralta a mérkőzést, s akár növelhette volna előnyét, de helyzetei kimaradtak, a hajrában pedig a hazaiak komoly nyomás alatt tartották a vendégeket. A Pápa végül csak kapufáig jutott, így a székesfehérvári együttes mindhárom pontot megszerezte.