Vágólapra másolva!
Bár nem sziporkázott, végül magabiztos győzelmet aratatott a bajnok Győr a labdarúgó NB I-ben. A Pápa több helyzetig, és két kapufáig is eljutott, de három győri kontra öt perc alatt eldöntötte a meccset.

NB I, 10. forduló:
Győri ETO FC - Lombard Pápa Termál FC 4-1 (1-0)
Győr, 1800 néző
v.: Becséri
Győr: Kamenár - Wolfe, Lipták, Lang, Völgyi - Kamber, Pátkai (Kalmár, 59.), Trajkovic (Mevoungou, 75.) - Martinez (Varga R., 50.), Koltai, Andric
Pápa: Szűcs L. - Tóth G., Mecinovic, Rodenbücher, Szabó O. - Quintero, Sekour (Eszlátyi, 62.), Maksimovic,Tajthy - Griffiths, Orosz (Arsic, 62.)
gól: Pátkai (32.), Trajkovic (55.), Andric (57.), Koltai (59.), illetve Arsic (81.)
sárga lap: Trajkovic (49.), Andric (58.), Völgyi (69.), Lang (84.), illetve Mecinovic (70.), Griffiths (82.), Quintero (88.)

Az első félidő gyenge játékot hozott, jobbára a Pápa kezdeményezett. A címvédő ETO inkább csak szenvedett. A hazaiak egyetlen gólszerzési lehetőségüket kihasználták: Pátkai látványos mozdulattal egy kapáslövésből szerzett vezetést.

A fordulás után állandósult a pápai fölény, ám a vendégek helyzetei kimaradtak. A másik oldalon Kamenár kapus kirúgásából Trajkovic iramodott meg, és óriási gólt ragasztott a bal felső sarokba. Két perc elteltével Andric lőtt szép gólt egy újabb hosszú indításból, majd újabb két percre rá Koltai volt eredményes.

A hajrában a csereként beállt Arsic szépített egy szerencsés, védőn megpattanó lövéssel. A Pápa csatára később kétszer is a kapufát találta el.