Vágólapra másolva!
A válogatottat Andorra ellen irányító edző NB I-es meccs nélkül lesz beugró kapitány.

A katasztrofális amszterdami vereség után Egervári Sándor leköszönt a válogatott éléről, utódja pedig átmenetileg eddigi segítője, Csábi József lett. Utoljára 1992-ben fordult elő, hogy egy kapitány idő előtt felállt, akkor Mészöly Kálmán mondott le, helyette pedig négy meccs erejéig Glázer Róbert adta az utasításokat a játékosoknak.

A mostani beugró, Csábi Szolnokon nevelkedett, majd 1988-ban került Kispestre, ahol gyorsan alapember lett a védelemben, összesen három bajnoki címet és egy Magyar Kupát nyert. A hatalmas bedobásairól is ismert játékos Kispestről a BVSC-hez szerződött, ahol tagja volt a klub történetének legjobb eredményét, egy ezüstérmet szerző csapatnak, majd Izraelben légióskodott, hazatérése pedig után az MTK-nál folytatta, és végül Kispesen fejezte be.

Edzőként irányította a Szolnokot, a Vecsést, a REAC-ot és a Honvéd második csapatát, NB I-es meccs azonban nincs a háta mögött. Ilyenre utoljára Puskás Ferencnél volt példa, aki 1993 áprilisa és júliusa között volt kapitány, és sem előtte, sem utána nem dolgozott magyar csapatnál, de 1971-ben BEK-döntőbe vezette görög Panathinaikoszt.