Vágólapra másolva!
Carlo Ancelotti, a Real Madrid edzője szeretne négyszemközt beszélni Iker Casilasszal, a csapat kapusával, aki felvetette annak a lehetőséget, hogy távozik, ha nem kap több lehetőséget.

Gareth Bale felépült combsérüléséből, így a Real Madrid walesi futballistája pályára léphet csapata szombati bajnokiján, a Málaga ellen.

Ezt Carlo Ancelotti, a Real vezetőedzője jelentette be pénteki sajtótájékoztatóján, egyben cáfolta azokat a korábbi sajtóértesüléseket, miszerint a játékos gerincproblémákkal bajlódna.

Az olasz szakember hozzátette: a francia Karim Benzema játéka vádlisérülés miatt ugyanakkor még kérdéses. A tréner röviden kitért Iker Casillas helyzetére, mint azt elmondta "el kell majd beszélgetnie" a hálóőrrel: a mellőzött világ- és Európa-bajnok kapus csütörtökön kijelentette, amennyiben nem változik a helyzete, akkor januárban elgondolkodik a klubváltáson.

"Casillas egy profi kapus, egy igazi kapitány, aki akkor is segít nekünk, amikor nem játszik, és nagyon remélem, hogy marad a klubnál. Beszélnem kell vele, hogy megértsem, mi is a helyzet pontosan, de ez egy privát beszélgetés lesz. Nekem nem mondott semmit, és nyugodtnak látom őt, de azt érzem, hogy elégedetlen amiatt, mert nem játszik" - mondta Ancelotti a Real-szurkolókat valószínűleg legjobban foglalkoztató témáról.