Vágólapra másolva!
Folytatta győzelmi sorozatát a Manchester City labdarúgócsapata, amely két hazai bajnoki után a BL-ben is nyerni tudott a CSZKA Moszkva ellen. A 2-1-es sikerből Sergio Agüero oroszlánrészt vállalt, hiszen mindkét vendéggólt ő szerezte.

Eredmény, Bajnokok Ligája, csoportkör, 3. forduló, D csoport:
CSZKA Moszkva (orosz) - Manchester City (angol) 1-2 (1-2)
gól:
Tosic (32.), illetve Agüero (34., 42.)

A Manchester City nyerte a Bajnokok Ligája D csoportjában a két hárompontos csapat rangadóját, miután 2-1-re nyert a CSZKA Moszkva ellen. Az angol együttes ugyan a második fordulóban kikapott a Bayern Münchentől, de a Premier League-ben az Everton és a West Ham ellen is 3-1-re nyert, így jó formában várhatta az összecsapást.

A CSZKA utoljára öt hete nyert bajnokit, a Premjer Ligában 469 perce nem talált az ellenfelek hálójába, de Tosic ügyes emelésével a 32. percben vezetést szerzett.

Nem sokáig örülhettek a hazai szurkolók (akiknek ezúttal a moszkvai régióban található Himkiig kellett utazniuk, mert a mérkőzést ott rendezték), a 34. percben Agüero egyenlített, majd nyolc perccel később Negredo átadását követően ismét ő fejelte az orosz hálóba (1-2).

A második félidőben nem sikerült az egyenlítés, a legnagyobb helyzetet Honda a 93. percben hagyta ki, amikor közelről telibe lőtte Hart kapust.