Vágólapra másolva!
Teljesen más a tét a Bajnokok Ligájában kedden egymással meccselő két gigász számára. Pirlóéktól már nagyon várnak egy győzelmet, Ronaldóék máris kipipálhatják a csoportkört.

Ha nincs tévéközelben, nézze élőben a Juventus-Real Madrid meccset itt!

Lassan ideje lenne nyernie a Juventusnak a Bajnokok Ligája idei kiírásában: az első két körben elért, csalódást keltő döntetlen után hiába játszott jól Madridban, végül 2-1-re kikapott. A Juve előtte a bajnokságban is botlott, 2-0-s félidei vezetésről 4-2-re kikapott a Fiorentinától, összesen tehát csak egyet nyert meg négy tétmeccséből.

Mindezek ellenére sem esett senki letargiába Torinóban, elvégre éppen kapóra jött két felhozó meccs a bajnokságban: a Genoát (2-0) és a Cataniát (4-0) is biztos kézzel intézte el hazai pályán, ezek után pedig takaréklángon nyertek Parmában 1-0-ra. Mindez már egy győztes sorozatot jelöl, amely Pirlóék reményei szerint a BL-re is kisugárzik majd.

A Juve még időben a négypontos Galata nyomába szegődhet, de még egy Madrid-veréssel sem lenne könnyű megelőznie, mert az egymás elleni csatájuk Törökországban lesz.

De nem lesz egyszerű a Madrid-meccs sem. A Realnak hagyományosan jól megy a BL csoportkörében, Ronaldóék most is úgy mennek előre, mint kés a vajban. Három kör, három győzelem, 12 rúgott, két kapott gól. Számukra egy torinói győzelem továbbjutást érne.

Carlo Ancelotti legénysége a Juve 2-1-es legyőzése után belekóstolt egy 2-1-es vereségbe is, méghozzá a Barcelona otthonában. A clásico után sem unott győzelmek következtek, a Sevillát egy viharos meccsen verték 7-3-ra - Ronaldo éppen 6-3-nál előzte meg Puskást a Realban lőtt bajnoki gólok tekintetében - a Rayo Vallecanót pedig 3-2-re gyűrték le, 3-0-s vezetésről, a végén kissé kaotikus játékkal.

A kulcsfigura talán a meccset eltiltása miatt kihagyó Giorgio Chiellini lehet: bár vitatott ítéletek után, de mindkét kapott gólban benne volt Madridban, másrészt ha formában van, az egyik legnagyobb erőssége a Juvénak.

A Juve-Real rangadóról akkor sem marad le, ha épp nincs tévé előtt: egy regisztráció után bruttó 330 forintért mobilon is meg tudja nézni a Sport TV közvetítését. A BL-idény későbbi meccsein is minden fordulóban megtalálja majd az online streamet a Sport TV meccseiről.