Vágólapra másolva!
A Debrecen 3-1-re győzött a Budapest Honvéd otthonában az NB I 15. fordulójában.

OTP Bank Liga, 15. forduló:
Budapest Honvéd - Debrecen 1-3 (0-1)
Bozsik-stadion, 2000 néző
v.: Kassai
Honvéd: Kemenes - Baráth, Lovric, Ignjatovic, Alcibiade - King (Mancini, 89.), Diarra (Perea, 62.), Hidi, Vécsei - Daud (Holender, 56.), Job.
Debrecen: Novakovic - Lázár, Mészáros, Máté, Korhut - Bódi, Zsidai (Trninic, 71.), S. Bouadla (Ludánszki 81.), Szakály P. - Kulcsár T., Sidibe
gól: Perea (82., 11-esből), illetve Zsidai (45+1.), Szakály P. (59.), Kulcsár T. (67.)
sárga lap: Ignjatovic (2.), Hidi (54.), Alcibiade (74.), illetve Zsidai (10.), Bouadla (34.), Kulcsár (50.), Lázár (57.), Bódi (75.)

A hetedik Honvéd hatos veretlenségi sorozattal várta a forduló előtt második helyen álló Debrecent, és bár a helyezések alapján rangadónak is hívhattuk volna a meccset, az első félidőben nem sok izgalmas történt.

A Honvéd kapuja előtt csak Szakály lövésszerű beadása keltett veszélyt, amely elsuhant Sidibe előtt, míg a másik oldalon Job beadása csúszott el a vetődő Novakovic kezei mellett, de nem lett belőle nagyobb baj. Már úgy tűnt, 0-0-val zárul a félidő, amikor a hosszabbításban Zsidai indult meg, és 17 méterről ballal kilőtte a bal sarkot.

A második játékrész Szakály veszélyes lövésével indult, majd a Loki csapatkapitánya megszerezte a második gólt, amikor ballal a kapu bal oldalába emelt. A 67. percben mindent eldőlt, egy kapu előtti kavarodás végén Kulcsár közelről fejelt a hálóba. A Honvéd erejéből csak a szépítésre futotta, a csereként beállt Perea tizenegyesből talált be.