Vágólapra másolva!
Pep Guardiola, a Bayern München labdarúgócsapatának vezetőedzője szerint valamelyik játékosa rendszeresen kiszivárogtatja a kezdő tizenegy összeállítását és a taktikai utasításokat.

A Borussia Dortmund ellen szombaton 3-0-ra megnyert rangadó előtt a Bildben pontosan jelent meg a bajorok összeállítása és Guardiola taktikai utasításai is.

"Meg fogom találni a besúgót, és bárki is az, soha többet nem játszik a csapatomban" - nyilatkozta Guardiola.

Karl-Heinz Rummenigge, a Bayern elnöke is azt kérte, az illető sürgősen hagyja abba, amit csinál. "Különben nagyon komoly ellentétbe kerül, és nemcsak a vezetőedzővel, hanem az egész klubbal" - nyilatkozta.

Pep Guardiola Forrás: AFP/dpa Picture-Alliance

Hozzátette, az egyesület tagjai közül senkinek sem tetszik, hogy belső információk szivárognak ki, a megbeszéléseket ugyanis éppen azért tartják zárt ajtók mögött, hogy az ott elhangzottak ne kerüljenek nyilvánosságra.

"Már 30-40 éve téma a Bundesligában, hogy valaki rendszeresen nyilvánosságra hoz bizonyos információkat" - mondta Rummenigge, utalva arra, hogy az olasz Giovanni Trapattoni és a német Ottmar Hitzfeld vezetőedzői regnálása során is voltak már hasonló problémák a klubnál.

A Bayern a Dortmund elleni sikerrel sorozatban 38. bajnoki meccsén maradt veretlen, így tovább javította a Bundesliga-csúcsot.