Vágólapra másolva!
Nehezen kiharcolt győzelemmel folytatta menetelését az NB I éllovasa, a DVSC Selim Bouadla hajrágóljával szerezte meg a három pontot a sereghajtó Kaposvár otthonában.

NB I, 16. forduló:
Kaposvári Rákóczi - DVSC-TEVA 1-2 (0-1)
Kaposvár, 1500 néző
v.: Bognár
Kaposvár: Ranilovic - Földes, Kovács O., Petrache (Pavlovic, 61.), Zámbó - Babic (Thian, 67.), Balázs, Coroian, Bőle - Waltner, Markus (Dominic, 61.)
DVSC: Novakovic - Bernáth, Máté, Brkovic, Korhut - Bódi (Dombi, 76.), Ludánszki, Se. Bouadla, Rezes (Trininic, 85.) - Kulcsár (Volas, 90.), Sidibe
gól: Waltner (69.), illetve Ludánszki (37.), Se. Bouadla (82.)
sárga lap: Coroian (41.), Földes (48.), illetve Se. Bouadla (57.)

Az első félidő derekáig közepes színvonalú volt a játék, majd az őszi bajnok iramot váltott és első komolyabb helyzetéből megszerezte a vezetést: Rezes László finom sarkazásával Ludánszki Bence lépett ki, és 7 méterről ballal nem hibázott (0-1).

A folytatásban mindkét csapat nagyobb sebességre kapcsolt, és élvezhető játék alakult ki. A támadófoci Prukner László csapatának jött be, miután három debreceni ziccer is kimaradt, a sportnapilap szavazatai szerint az őszi NB I leggyengébb focistája, Waltner Róbert egyenlített. A csatár higgadtan lekezelt egy a védők mögé emelt labdát, és ellőtte Nenad Novakovic mellett (1-1).

A bekapott gól után még feljebb kapcsolt a Loki, és teljesen beszorította ellenfelét. Végül a csereként beállt Dombi Tibor hozta meg az áttörést: a 82. percben a 40 éves Ryan Giggsszel az UEFA által együtt köszöntött szélső lefutotta a védőjét a jobb szélen, a beadása után lepattanó labdát Bouadla 17 méterről a kapuba bombázta (1-2).

A listavezető Debrecen sorozatban nyolcadik bajnoki meccsén maradt veretlen, ezeken húsz pontot szerzett.