Társoldalunk:

Balotelli rendben van, Shaarawy nem

2013.12.28. 17:36

Cáfolja a Milan, hogy Berlusconi elnök el akarná adni Mario Balotellit, gond van ugyanakkor El Shaarawyval, aki hosszabb időre megsérült. Közben a csapat kapust keres, Spanyolországból.

Az AC Milan közleményben cáfolta az Il Secolo XIX című lap nyomán elterjedt hírt, mely szerint Silvio Berlusconi megválna Mario Balotellitől. A hír szerint az elnöknek elege van a csatár viselkedéséből, ezért már januárban eladná.

A Milan közleményében "kategórikusan cáfolta" az elnök állítólagos kijelentését, egyúttal leszögezte: "Balotelli az AC Milan játékosa, és az is marad."

Gond van ugyanakkor egy másik csatárral, Stephan El Shaarawyval, akire tízhetes kényszerpihenő vár, miután megműtötték a jobb lábát.

Shaarawy és Balotelli a válogatott edzésénForrás: AFP/Vincenzo Pinto

Az egyiptomi származású támadó korábbi sérülése nem jött rendbe teljesen, így nem elég, hogy eddig is keveset játszott a szezonban, most veszélybe került a vb-szereplése is.

Cesare Prandelli szövetségi kapitány éppen szombaton közölte, hogy az áprilisi erőnléti teszteknek komoly szerepe lesz a vb-keret összeállításakor, El Shaarawy viszont csak március közepére jöhet rendbe.

Közben a Football Italia azt írta, a Milan kinézte az Osasuna kapusát,  Andres Fernandezt, akiért azonban a Tottenhammel is meg kell küzdenie az átigazolási piacon.