Balotelli rendben van, Shaarawy nem

HORIZONTAL FOOTBALL TRAINING BUST Italy's forward Mario Barwuah Balotelli (R) plays with a ball next to teammate forward Stephan El Shaarawy during their first training at the Joao Havalange stadium in Rio de Janeiro on June 10, 2013, before their friendl
Italy's forward Mario Barwuah Balotelli (R) plays with a ball next to teammate forward Stephan El Shaarawy during their first training at the Joao Havalange stadium in Rio de Janeiro on June 10, 2013, before their friendly match against Haity on June 11th. AFP PHOTO / VINCENZO PINTO
Vágólapra másolva!
Cáfolja a Milan, hogy Berlusconi elnök el akarná adni Mario Balotellit, gond van ugyanakkor El Shaarawyval, aki hosszabb időre megsérült. Közben a csapat kapust keres, Spanyolországból.

Az AC Milan közleményben cáfolta az Il Secolo XIX című lap nyomán elterjedt hírt, mely szerint Silvio Berlusconi megválna Mario Balotellitől. A hír szerint az elnöknek elege van a csatár viselkedéséből, ezért már januárban eladná.

A Milan közleményében "kategórikusan cáfolta" az elnök állítólagos kijelentését, egyúttal leszögezte: "Balotelli az AC Milan játékosa, és az is marad."

Gond van ugyanakkor egy másik csatárral, Stephan El Shaarawyval, akire tízhetes kényszerpihenő vár, miután megműtötték a jobb lábát.

Shaarawy és Balotelli a válogatott edzésén Forrás: AFP/Vincenzo Pinto

Az egyiptomi származású támadó korábbi sérülése nem jött rendbe teljesen, így nem elég, hogy eddig is keveset játszott a szezonban, most veszélybe került a vb-szereplése is.

Cesare Prandelli szövetségi kapitány éppen szombaton közölte, hogy az áprilisi erőnléti teszteknek komoly szerepe lesz a vb-keret összeállításakor, El Shaarawy viszont csak március közepére jöhet rendbe.

Közben a Football Italia azt írta, a Milan kinézte az Osasuna kapusát, Andres Fernandezt, akiért azonban a Tottenhammel is meg kell küzdenie az átigazolási piacon.