Vágólapra másolva!
A PMFC-ben focizó Pölöskey Péter mégsem kapott meghívót a válogatottba, helyette az MTK-t erősítő testvére, Pölöskei Zsolt készülhet Telkibe. A téves információ forrása az MLSZ volt.

A PMFC honlapján pénteken azt közölték, hogy a PMFC-ből Szatmári Lóránd és Pölöskey Péter is meghívót kapott Pintér Attila szövetségi kapitánytól a fociválogatott következő összetartására, később azonban ezt a hírt levették.

A pécsi ügyvezető, Feleki Attila a Rangado.hu portálnak azt mondta, az MLSZ-ből értesítették őket, hogy számítanak a csatárukra a válogatottnál, később viszont szóltak, hogy félreértés történt, az MTK-s Pölöskei Zsolt a meghívott. Az MLSZ hivatalos Twitter-csatornáján kiadott keretben is Pölöskey Péter neve szerepelt, időközben azt a bejegyzést törölte a szövetség.

Mindkét érintett játékos a korábbi válogatott Pölöskei Gábor fia. Pölöskey Péter a nagyapjának tett ígérete miatt változtatta meg a vezetékneve utolsó betűjét.

Pintér Attila jövő hétfőn és kedden már harmadik alkalommal találkozik azokkal az itthon játszó futballistákkal, akiket számításba vesz a keret összeállításakor.

Pintér kerete:
kapusok:
Verpecz István (DVSC-TEVA), Horváth Tamás (Mezőkövesd-Zsóry), Balogh János (Nyíregyháza)
védők:
Fiola Attila (MVM Paks), Heffler Tibor (MVM Paks), Lang Ádám (Győri ETO FC), Lipták Zoltán (Győri ETO), Kádár Tamás (DVTK), Bosnjak Predrag (Szombathelyi Haladás), Korhut Mihály (DVSC-TEVA), Guzmics Richárd (Szombathelyi Haladás), Lázár Pál (DVSC-TEVA)
középpályások:
Pátkai Máté (Győri ETO FC), Gyömbér Gábor (Ferencváros), Elek Ákos (DVTK), Szakály Péter (DVSC-TEVA), Holman Dávid (Ferencváros), Vass Ádám (MTK Budapest), Kalmár Zsolt (Győri ETO FC), Koltai Tamás (Győri ETO FC), Vécsei Bálint (Budapest Honvéd), Pölöskei Zsolt (MTK)
támadók:
Bartha László (MVM Paks), Böde Dániel (Ferencváros), Futács Márkó (DVTK), Lencse László (Puskás Akadémia), Orosz Márk (Lombard Termál FC Pápa), Priskin Tamás (klub nélkül), Radó András (Szombathelyi Haladás), Szatmári Lóránd (PMFC), Simon Krisztián (Újpest FC)