Társoldalunk:

Általános öröm a magyar csoportban

2014.02.23. 16:46

Az európai szövetség honlapjának nyilatkozva a román, a görög, a finn és az északír válogatott képviselője is elégedett volt az Eb-selejtezőcsoportok nizzai sorsolása után, melyen a magyar és a feröeri csapat került még az F jelű csoportba.

Michael O'Neill, az északír válogatott szövetségi kapitánya: "Őszintén szólva, nagyon elégedettek lehetünk. Mindig az a legfontosabb, hogy az egyes kalapból kit kapsz, és bár a görögök ellen nehéz meccseket fogunk játszani, valószínűleg előzetesen is őket választottuk volna."

Kosztasz Kacuranisz, a görög válogatott csapatkapitánya: "Jó a sorsolásunk, de ezt a pályán is bizonyítanunk kell. Úgy gondolom, megvan bennünk az, ami ahhoz kell, hogy a legjobb 24 csapat közé kerüljünk. Nincsenek igazi nagyágyúk a csoportunkban, de vannak veszélyes ellenfelek."

Mixu Paatelainen, a finn válogatott szövetségi kapitánya: "Elégedett vagyok a sorsolás eredményével. Ezzel együtt egyetlen könnyű meccsünk sem lesz a selejtezőben, végig összpontosítanunk kell. Ha a legjobb teljesítményünket nyújtjuk, lehet esélyünk a továbbjutásra."

Victor Piturca, a román válogatott szövetségi kapitánya: "Van még idő a selejtező rajtjáig, addig feltérképezzük az ellenfeleinket. Az idei világbajnokságra is ki kellett volna jutnunk, a 2016-os Eb-re pedig kötelező kiharcolnunk a részvétel jogát."