Volt nője vallott Eto'o valódi koráról

170562968
Chelsea's Cameroonian forward Samuel Eto'o (L) smiles after falling in West Ham United's goal area during the English Premier League football match between Chelsea and West Ham United at Stamford Bridge in London on January 29, 2014. The match ended in a goal-less draw. AFP PHOTO/CARL COURT- RESTRICTED TO EDITORIAL USE. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or “live” services. Online in-match use limited to 45 images, no video emulation. No use in betting, games or single club/league/player publications.
Vágólapra másolva!
Gyermekének anyja szerint Samuel Eto'o, a Chelsea labdarúgócsapatának kameruni csatára nem 32, hanem 39 éves.

Kedden napvilágot látott az a felvétel, amelyen José Mourinho, a Chelsea menedzsere arról beszél, hogy csatárgondjai vannak. "Nincs góllövő támadónk. Van egy Eto'óm, de ő már 32 éves, vagy 35, ki tudja?" - fogalmazott a portugál szakember, majd hozzátette, hogy Radamel Falcao lenne a megfelelő megoldás, aki jobb csapatot érdemel a Monacónál. Mourinho szavait a Canal+ francia tévécsatorna felvette, és világgá is kürtölte, amely nagy botrányt kavart.

Olyannyira, hogy Eto'o gyermekének anyja, a csatár korábbi barátnője, Anna Baranca is megszólalt az ügyben, a Sun angol napilapnak elmondta, hogy a focista valóban idősebb, sőt, jóval idősebb annál, mint amennyit gondolnak róla.

Hány éves Eto'o? Forrás: AFP/Carl Court

"Samuel 1974-ben született, tehát 39 éves. Nyilvánvaló, hogy sokkal idősebb annál, mint amit akkor állított, amikor először átjött Európába" - nyilatkozta az Olaszországban fodrászként dolgozó 43 éves nő. Az információt Eto'o egyik egyerekkori barátjától kapta, aki együtt nőtt fel a Chelsea csatárával.

Nemrég a Lazio afrikai focistájáról, Joseph Minaláról terjedt el, hogy jóval idősebb annál, mint amilyen születési dátum az útlevelében szerepel. A szintén kameruni játékos elvileg 17 éves, a róla megjelent fotón (kép a Facebook-oldalunkon) azonban inkább 37-nek néz ki.