A Real egy másik világból jött

463412257
(L-R) Schalke's midfielder Kevin Prince Boateng, midfielder Roman Neustaedter, midfielder Max Meyer and Real Madrid's Portuguese forward Cristiano Ronaldo vie for the ball during the first-leg round of 16 UEFA Champions League football match Schalke 04 vs real Madrid in Gelsenkirchen, western Germany on February 26, 2014. AFP PHOTO / RONNY HARTMANN
Vágólapra másolva!
Carlo Ancelotti szerint tökéletes meccset jétszott a Real Madrid szerda este a Schalke ellen, Julian Draxler pedig úgy véli, a spanyolok egy másik világból jöttek.

A Real Madrid esélyt sem hagyott a Schalkénak a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének első meccsén, Ronaldo, Benzema és Bale duplájával már 6-0-ra vezetett, végül pedig 6-1-re nyert Gelsenkirchenben, így gyorsan eldöntötte a továbbjutást. A németek egyik legjobb játékosa, Julian Draxler szerint esélyük sem volt a mostani Real Madrid ellen.

"Egyértelmű a két csapat közötti különbség, a Real egy másik világ. Sokat hibáztunk, ők pedig könyörtelenül kihasználták ezt, így esélyünk sem volt ellenük" - mondta Draxler, akinek volt egy ziccere a madridiak vezetője gólja után, de Casillas hatalmas bravúrral kivédte. "Ezekről a hibákról beszéltem, egyszerűen ilyeneket nem követhetünk el egy olyan csapat ellen, mint a Real Madrid. Fiatal együttesünk van, amelynek rengeteget kell még tanulnia."

Sokszor hárman sem tudták megállítani Ronaldót Forrás: AFP/Ronny Hartmann

Carlo Ancelotti, a Real vezetőedzője természetesen maximálisan elégedett volt csapatával. "A Schalke nem volt a legjobb formában, mi azonban tökéletes meccset játszottunk, a védelmünk jól működött, Casillas is jól védett, a középpályásaink is remekül játszottak, a támadó hármasunk pedig meglehetősen veszélyes volt" - utalt az olasz szakember arra, hogy mindhárom kezdő csatára két-két gólt szerzett.

"Nagyon nehéz bármit is mondani egy ilyen mérkőzés után" - jelentette ki Jens Keller, a német együttes szakvezetője. "Láthattuk, hogy a Real Madrid világklasszis csapat. Mi csak az első 12 percben futballoztunk jól, utána hibát hibára halmoztunk."