Vágólapra másolva!
Pénteken vagy szombaton felébreszthetik az altatásból Törőcsik Andrást, az Újpest 58 éves, 45-szörös válogatott labdarúgóját, akin agyműtétet hajtottak végre.

Polonkai Zoltán, az exfutballista közeli barátja csütörtökön azt mondta: Törőcsik nővérével egész délután a kórházban volt, ahol az orvosok ezt a tájékoztatást adták nekik. Egyúttal megerősítette, hogy Törőcsik hétfőn névnapi partin volt, elesett, s olyan súlyosan beütötte a fejét, hogy kórházba kellett szállítani.

A Merényi Gusztáv Kórházban operálták meg, egy vérömlenyt távolítottak el az agyáról, s a beavatkozás óta az intenzív osztályon fekszik mesterséges kómában, tette hozzá Polonkai Zoltán.

Törőcsik 2010-ben hasonló eset miatt került kórházba, akkor otthonában esett el, beverte a fejét, és az Állami Egészségügyi Központban kezelték, és koponyaűri vérzés miatt műtétet is végrehajtottak rajta.

Az 58 éves klasszis negyvenötször szerepelt a válogatottban, részt vett az 1978-as és 82-es világbajnokságokon, összesen tizenkét gólt szerzett címeres mezben.