Vágólapra másolva!
Biztosan sokan emlékeznek a 2010-es világbajnokság előtt nagy vihart kavart John Terry-Wayne Bridge ügyre, amikor a Chelsea csapatkapitánya – állítólag – teherbe ejtette válogatottbeli csapattársa barátnőjét. Hasonló sztori játszódik éppen Olaszországban, ahol két argentin játékos között zajlott le szinte kottára ugyanez a történt, csak egy fokkal durvább kiadásban.

A Sampdoria csatára, Maxi Lopez hat és fél éve kötött házasságot Wanda Narával, a párnak három gyermeke is született. 2014 elején robbant a bomba: Maxi hűtlensége miatt a házasság tropára ment (állítólag egyébként sem volt egy mintakapcsolat), a pár kijelentette, hogy válni fognak. Az Inter csatára, Mauro Icardi, Maxi közeli barátja csak erre várt, és elkezdte (nyilvánosan, Twitteren keresztül) szerelmes üzenetekkel bombázni a haver feleségét.

Nara kisasszonynak nem volt ellenére a közeledés, néhány hete összejöttek, és megállás nélkül posztolgatják Twitteren a közös képeket. Mivel van köztük néhány kimondottan sikamlós is, Maxi Lopez jelezte, lassan befejezhetnék magánéletük kiteregetését.

A barátságnak mindenesetre fuccs, a két játékos már jattolni sem hajlandó egymással, mint az kiderült a vasárnap délutáni Sampdoria-Inter meccsen is (nem mintha Bridge elfogadta volna Terry kézfogását a Chelsea-City előtt).

A meccsen egyébként Icardi góljával szerezte meg a vezetést az Inter, Maxi Lopez egyenlíthetett volna, de kihagyta a Samp javára megítélt büntetőt, mielőtt Icardi a 63. percben még egyszer beköszönt. A fiatal csatár egyébként tavaly még a Sampdoria játékosa volt, de ezt nem érezte elég oknak arra, hogy ne ünnepelje a lehető legpofátlanabb módon első gólját.