Vágólapra másolva!
A címvédő Győri ETO FC hazai pályán fordulatos mérkőzésen 4-2-re nyert a Budapest Honvéd ellen az NB I 28. fordulójának első vasárnapi mérkőzésén, így sorozatban ötödik találkozóját megnyerve tapad a hárompontos előnnyel listavezető Debrecenre.

OTP Bank Liga, 28. forduló:
Győri ETO FC - Budapest Honvéd 4-2 (2-2)
Győr, 1500 néző
v.: Iványi
Győr: Kamenár - Svec, Lipták, Lang, Dinjar - Strestík, Pátkai, Kamber, Andric (Kronaveter, 73.) - Rudolf (Trajkovic, 56.), Varga R. (Burgos, 63.)
Honvéd: Kemenes - Baráth, Ignjatovic, Botka, Alcibiade - Nagy G., Hidi, Vécsei - Job (Vernes, 85.), Bobál G. (Holender, 63.), Kapacina (Keita, 76.)
gól: Rudolf (11.), Pátkai (29., 77.), Burgos (93.), illetve Vécsei (32.), Kapacina (45.)
sárga lap: Rudolf (35.), illetve Botka (73.), Job (83.)

A várakozásoknak megfelelően az első pillanattól a Győr irányított és a félidő közepére magabiztos, kétgólos előnyre tett szert. Nem sokkal később egy kontrát követően, előbb szépített a Honvéd, majd a szünet előtti utolsó pillanatokban a fiatal Kapacina szabadrúgásgóljával egyenlített is.

A fordulást követően kiegyenlített volt a játék, ám a hazaiak fokozatosan felőrölték a fővárosiakat és Pátkai második találatával ismét megszerezték a vezetést, majd a ráadás pillanataiban Burgos góljával végleg eldöntötték a három pont sorsát.