Vágólapra másolva!
A listavezető Debrecen 1-0-ra nyert Felcsúton a Puskás Akadémia vendégeként a labdarúgó OTP Bank Liga 29. fordulóból elhalasztott és vasárnap pótolt mérkőzésén, így gyakorlatilag bajnoknak tekinthető.

Győzelmének köszönhetően a Loki három pont előnnyel várja az utolsó fordulót, ugyanakkor gólkülönbsége 14-gyel jobb, mint az üldöző Győré, így tulajdonképpen biztos aranyérmesként léphetnek pályára a zárókörben.

OTP Bank Liga, 29. forduló:
Puskás Akadémia – DVSC-TEVA 0-1 (0-0)
Felcsút, 2127 néző, v.: Bognár T.
gólszerző: Bódi (67.)
sárga lap: Fabio (78.), illetve Zsidai (83.), Korhut (93.)

Puskás Akadémia:
Hajdúch – Szélesi, Vaszicsku, Tamás M., Fabio – Polonkai (Szakály D., a szünetben), Tóth II. B. (Tischler, 72.) – Denkovic, Gallardo (Óvári, 75.), Czvitkovics – Lencse

DVSC-TEVA:
Novakovic – Mészáros N., Brkovic, Máté P., Korhut – Bódi, Zsidai, Szakály P. (Vadnai, 80.), Mihelic (Bouadla, 63.) – Kulcsár T. (Tisza, 65.), Sidibe

Az első játékrészben felváltva forogtak veszélyben a kapuk, de egyik csapat sem tudott a kapuba találni. Fordulást követően a DVSC átvette az irányítást és Bódi góljával megszerezte a vezetést. Mint később kiderült, ez a találat a győzelmet jelentette. Sikerével a Debrecen matematikailag még nem, de gyakorlatilag már megnyerte a bajnokságot. A Loki hétgólos veresége mellett ugyanis a Győrnek nyolccal kellene nyerni az utolsó fordulóban, hogy ne így legyen.