Vágólapra másolva!
A német labdarúgó-válogatott két játékosa és a Forma-1-es versenyző, Nico Rosberg is részese volt egy autóbalesetnek, amelyben ketten is megsérültek, egyiküket kórházba is kellett szállítani.

A német csapat szponzora, a Mercedes egy észak-olaszországi versenypályán forgatott reklámfilmet két játékos, Julian Draxler és Benedikt Höwedes, valamint a DTM-ben versenyző Pascal Wehrlein, illetve a Forma-1 legutóbbi, monacói futamát megnyerő Nico Rosberg közreműködésével.

A baleset akkor történt, amikor Rosberg egy nagyot fékezett, a mögötte haladó Wehrlein pedig elrántotta a kormányt, autója kisodródott a pályáról, és elcsapott két embert, egy pályafelügyelőt, valamint egy német turistát. A 63 éves német férfit - aki nem tudni, hogy jutott be a lezárt pályára - csonttörésekkel szállították kórházba, a pályafelügyelő könnyebb sérülésekkel megúszta. A két autóversenyzőnek és a két focistának nem lett baja. Rosberg a Twitter-oldalán azt írta, sokkolta az eset, és gyors felépülést kívánt a két sérültnek.