Vágólapra másolva!
Mátyus Jánost nevezték ki a labdarúgó NB I-ben szereplő Lombard Pápa Termál FC vezetőedzőjének. A szakember csütörtök este határozatlan idejű szerződést írt alá új klubjával, amelynél minimális célnak a bennmaradást jelölték meg.

"Lóugrásban haladok az edzői pályán, ugyanis az egyik héten még futballista voltam, aztán a következőn már a kispadról irányítottam. Négy évet töltöttem a REAC-nál, és most az NB III-ból rögtön az élvonalba kerültem. Alig várom a munkát" - mondta a játékosként 34-szeres válogatott védő, akivel a pápaiak hétfőn kezdik meg a felkészülést a 2014/15-ös szezonra.

Mátyus János arról is beszélt, hogy egyszer majd szeretne két szeretett klubja, a Ferencváros és a Budapest Honvéd kispadján ülni, de most csakis a Pápára koncentrál.

A bakonyi csapatnál Mátyus János azt a Nagy Mihályt váltja, aki az előző idényben az utolsó három fordulóban ült a kispadon, miután a klub közös megegyezéssel szerződést bontott az addigi vezetőedzővel, Tóth Bálinttal. A Pápa 33 ponttal a 12. helyen zárt az NB I-ben.