A Bayern helyett a Realban folytatja a Costa Rica-i vb-hős

focivb hollandia costa rica negyeddöntő
Costa Rica's goalkeeper Keylor Navas dives for the ball during the quarter-final football match between the Netherlands and Costa Rica at the Fonte Nova Arena in Salvador during the 2014 FIFA World Cup on July 5, 2014. AFP PHOTO / ODD ANDERSEN
Vágólapra másolva!
Sokáig úgy tűnt, a Costa Rica-i Keylor Navas a Bayern Münchenhez igazol, de a Marca szerdai számában azt írja, végül a Real Madrid lesz a befutó.

Navas a világbajnokság egyik legjobb kapusa volt, hatalmas szerepe volt abban, hogy Costa Rica történelmi tettet hajtott végre azzal, hogy bejutott a legjobb nyolc közé. Navas 23 lövésből 21-et hárított, ez 91,3 százalékos hatékonyságot jelent, amivel megelőzte a vébé legjobb kapusának megválasztott Manuer Neuert (85,2 százalék).

Sokáig úgy tűnt, Navas és Neuer a következő szezonban csapattársak lesznek a Bayernnél, Tomas Pérez, a Levante elnöke be is jelentette, hogy a német bajnok kifizeti a 10 millió eurós kivásárlási árat.

Amit lehet, azt megfogta a vébén Forrás: AFP/Odd Andersen

Aztán jött a fordulat, a Bayern tagadta, hogy megegyezett volna a kapussal, a Marca szerdai címlapján pedig azt kürtölte világgá, hogy Navas a Realban folytatja. Az átigazolásnak az előző szezonban Carlo Ancelotti által a bajnokságban favorizált Diego López lehet az áldozata a lap szerint, akinek nem kell félnie, hogy klub nélkül marad, mivel a Monaco és a Napoli is vinné.