Besic már az aláírásra vár Liverpoolban

Vb-visszapillantó, Besic
RIO DE JANEIRO, BRAZIL - JUNE 15: Muhamed Besic of Bosnia and Herzegovina is challenged by Lionel Messi of Argentina during the 2014 FIFA World Cup Brazil Group F match between Argentina and Bosnia-Herzegovina at Maracana on June 15, 2014 in Rio de Janeiro, Brazil. (Photo by Shaun Botterill - FIFA/FIFA via Getty Images)
Vágólapra másolva!
Eldőlhet Muhamed Besic sorsa, aki szerdán az angol bajnokságban szereplő Evertonnál edzett, majd elutazott az együttessel Thaiföldre.

Besicet le is fotózták Liverpoolban a San Carlo nevű olasz étteremben, és a Daily Mail szerint most már nagyon kevés választja el attól, hogy az Everton játékosa legyen. Az angol csapat 4 millió fontot fizetne Besicért, aki a világbajnokságon mindhárom csoportmeccsen végig a pályán volt.


A Fradi légiósáért a Swansea is ajánlatot tett, de Besic számára szimpatikusabb volt az előző bajnokságban ötödikként záró, így az Európa Ligában induló Everton.

A játékos el is utazott a csapat thaiföldi túrájára, Roberto Martínez edző a klub honlapján elmondta, hogy a futballista vasárnap, a Premier League-újonc Leicester City elleni bangkoki felkészülési mérkőzésen még nem fog játszani, a következő napokban csak ismerkedik a környezettel. Hozzátette: a szurkolóknak a visszatérés után szeretnék hivatalosan bemutatni a játékost. A szakember külön megköszönte a Ferencváros vezetőinek hozzáállását, mint mondta, a zöld-fehér klub vezetői rendkívül türelmesek voltak Besic ügyében. A szerződést hivatalosan még nem írták alá a felek, erre a következő napokban kerülhet sor.