Társoldalunk:

Egy vagyont öl Vidalba a ManUnited

2014.08.11. 12:14

A Manchester United olyan ajánlatot készül tenni Arturo Vidalért, amit a Juventus képtelen lesz visszautasítani. Louis van Gaal ezúttal biztosra megy: 60 millió eurót, valamint Marouane Fellaini és Chicharito játékjogát adná a chilei középpályásért. 

A Unitednél megvan a holland szakember keretének kialakításához kellő anyagi fedezet, a klub állítólag már meg is állapodott Vidallal, aki négy évre írhat alá, és évi 12 millió eurót kereshet majd Manchesterben. A Juventus sem vonakodik már annyira, korábban is kijelentették, 50 millió fölött meghallgatnak bármilyen ajánlatot a chileiért.

Van Gaal akarja Vidalt, a pénz is megvan rá, az ügylet azért állt az utóbbi hetekben (és azért utazott el a játékos a Juve távol-keleti túrájára), mert a manchesteriek ragaszkodtak hozzá, hogy az orvosaik alaposan kivizsgálhassák Vidal térdét. A hírek szerint a chieli középpályás tavasszal megsérült lába rendben van, ezért Van Gaal nem akar több időt elvesztegetni a felkészülési időszakból a kulcsjátékosnak szánt játékos nélkül.

A chilei a világ legjobb középpályásának tartja magátForrás: Europress/Getty Images/Jeff Gross

A Rai Sport szerint manchesteriek ajánlata visszautasíthatatlan: a United 60 millió eurót, valamint Fellaini és Chicharito játékjogát adná Vidalért. Van Gaal ajánlata már csak azért is erős, mert a belga középpályásért tavaly 32,5 millió eurót adott David Moyes, Chicharitóért pedig 4 évvel ezelőtt 7,5 milliót fizetett a United.