Mesterhatost ünnepelt a Steaua csatára

Claudiu Keserü, foci
FRANCE, Bastia : Bastia football team new recruit, Romanian forward Claudiu Keseru, poses on July 2, 2013 after a press conference at the Armand Cesari stadium in the northern city of Bastia on the French Mediterranean island of Corsica. AFP PHOTO / PASCAL POCHARD-CASABIANCA
Vágólapra másolva!
Történelmi teljesítményt nyújtott Claudiu Keserü, a Steaua egyszer válogatott csatára, miután a román labdarúgó-bajnokság negyedik fordulójában mesterhatost ért el a Pandurii Targu Jiu elleni mérkőzésen.

Négy forduló után hibátlan teljesítménnyel vezeti a román bajnokságot a Steaua labdarúgócsapata, a címvédő a Rapid Bucurest, a Craiova és a CFR Cluj után a Pandurii Targu Jiu csapatát is legyőzte 6-0-ra, a pénteki összecsapás minden gólját Claudiu Keserü szerezte.

"Még mindig nem fogtam fel, hogy mi történt, hogy a történelem részesévé váltam. Nem számítottam hasonlóra, nagyon köszönöm a csapattársaimnak az élményt és a segítséget" - idézte az egyszeres válogatott csatárt a Prosport.ro portál.

"A francia másodosztályban, az Angers színeiben szereztem már egyszer négy gólt a le Mans ellen, de hat gólig még sohasem jutottam. De legalább aki nem tudta, mire vagyok képes, annak most bebizonyítottam" - tette hozzá.

Keserü az előző idényben 17 bajnokin nyolc találatig jutott, most négy mérkőzés után már hét gólnál jár.

Claudiu Keserü Forrás: AFP/Pascal Pochard-Casabianca