Vágólapra másolva!
A listavezető Videoton hazai pályán 5-0-ra nyert az MTK ellen a labdarúgó OTP Bank Liga 5. fordulójának szombati játéknapján, ezzel továbbra is százszázalékos.

OTP Bank Liga, 5. forduló:
Videoton FC – MTK Budapest 5-0 (3-0)
Székesfehérvár, 2966 néző, v.: Farkas Á.
gólszerzők: Kovács I. (2., 27.), Gyurcsó (12.), Nikolics (54.), Feczesin (91.)
sárga lap: Gyurcsó (42.)

Videoton: Calatayud – Szolnoki, Juhász R., Vinícius, Stopira – Sándor Gy. (Feczesin 65.), Simon Á. – Gyurcsó, Kovács I. (Trebotic 46.), Oliveira (Álvarez 78.) - Nikolics

MTK: Hegedüs – Nagy T., Vukmir, Kálnoki Kis, Hidvégi – Pölöskei Zs. (Poór 46.), Vass Á. – Bese (Vass P. 62.), Kanta, Horváth Zs. – Tamayo (Frank R. 73.)

Villámrajtot vett a Videoton: első támadásából gólt szerzett, majd a másodikból kapufát lőtt, mindezt öt perc alatt. Később sem lassítottak a hazaiak, a tizenkettedik percben ismét betaláltak, majd az első félóra vége felé már három góllal vezettek.

A második játékrész is hazai góllal kezdődött: Juhász Roland szöglet utáni fejesét a góllövőlistát vezető Nikolics Nemanja továbbította a kapuba. A folytatás némileg kiegyenlítettebb játékot hozott, egy-egy MTK-lehetőség és egy kapufa is befért a Videoton-helyzetek közé. A találkozó végén még Feczesin is megvillant, így a székesfehérváriak kiütéses, ötgólos győzelmet arattak.

A Videoton ilyen arányban is teljesen megérdemelten győzte le az MTK-t és öt forduló után a maximálisan megszerezhető 15 pontot begyűjtve vezeti a bajnoki tabellát.