Juvét vert a Milan a főpróbán

milan, juventus, vidal
AC Milan's Brazilian defender Alex (L) and Ghanaian midfielder Michael Essien (R) challenge Juventus' Chilean midfielder Arturo Vidal during the TIM Trophy football match between AC Milan and Juventus at the Mapei Stadium in Reggio Emilia on August 23, 2014. AFP PHOTO / ALBERTO LINGRIA
Vágólapra másolva!
A Milan a nemzetközi felkészülési mérkőzések bukdácsolása után nemcsak megnyerte a Trofeo TIM névre keresztelt, 45 perces meccsekből álló minitornát, de néhol egészen jól is futballozott. Nem igaz ugyanez Massimiliano Allegri Juventusára, amelynek két félidő is kevés volt ahhoz, hogy bármi emlékezeteset mutasson Reggio Emiliában. 

TROFEO TIM, eredmények:
Milan–Juventus 1–0
Juventus–Sassuolo 1–0
Milan–Sassuolo 2–0
Végeredmény: 1. Milan 6 pont, 2. Juventus 3, 3. Sassuolo 0

A torna első minimeccsén a Milan Honda Keiszuke góljával legyőzte a Juventust. A bajnoki címvédő nem sokat mutatott, jobbára lődörgés folyt a pályán, a Milan azonban harcosabb volt annyival, hogy egy szép találatot be tudjon vinni. Mattia De Sciglio ment el a bal oldalon, pontos centerezésére egyedül fordulhatott rá a japán támadó, aki a léc alá lőtt.

A Juventus a második mérkőzésen a frissen igazolt Roberto Pereyra góljával legyőzte a Sassuolót, de mivel az utolsó meccsen a Milan 2-0-ra legyőzte a házigazdának számító Sasolt, a milánóiak nyerték a tornát. Nem vitás, megérdemelten, mindkét meccsen ellenfelük fölé nőttek.

Legalább Vidal visszatérésének örülhetett a Juve Forrás: AFP/Alberto Lingria

A Serie A-idény jövő hétvégén kezdődik.