Ronaldónak elege van a Real Madridból

Cristiano Ronaldo, Real Madrid
UNITED KINGDOM, Cardiff : Real Madrid's Portuguese striker Cristiano Ronaldo (R) reacts during the UEFA Super Cup football match between Real Madrid and Sevilla at Cardiff City Stadium in Cardiff, south Wales on August 12, 2014. AFP PHOTO / GLYN KIRK
Vágólapra másolva!
A Real Madrid egykori elnöke, Ramon Calderon szerint Cristiano Ronaldónak elege van a Real Madridból, és minél hamarabb távozni szeretne. A portugál sztár a klub átigazolási politikájával nincs kibékülve. 

Cristiano Ronaldo valóban szót emelt néhány játékos eladása ellen az utóbbi években, és bár a klub parancsára nyilvánosan szórta a hamut a fejére, és közölte, soha nem volt ilyen boldog, és esze ágában nincs távozni, a pletykák nem szűnnek körülötte.

„Úgy gondolom, Ronaldónak elege van Madridból. Amikor a Real Madridhoz igazolt, azt gondolta, Robbennel jóban lesznek a pályán és azon kívül is, de nem sokkal később a klub eladta a hollandot. Két évvel ezelőtt Gonzalo Higuaín eladása nem tetszett neki, tavaly Mesut Özil távozása háborította fel, idén pedig Xabi Alonso és Angel Di Maria eladása ellen emelte fel a hangját – mondta Ramon Calderon.

Nincs kivel bandázni Madridban? Forrás: AFP/Glyn Kirk

Ronaldo maga nyilatkozta, hogy nagyon szeretne egyszer újra a Manchester Unitedben játszani, és az aranylabdás eligazolásáról szóló szóbeszédeket nem fogja lehűteni, hogy most már a klub egykori elnöke szerint sem érzi jól magát Madridban.