Ez volt Benitez utolsó dobása?

osvaldo, inter
Inter Milan's forward Pablo Osvaldo (L) celebrates after scoring during the Italian Serie A football match Inter Milan vs Atalanta, on September 24, 2014 at San Siro stadium in Milan. AFP PHOTO / OLIVIER MORIN
Vágólapra másolva!
A Serie A 4. fordulójában nehezen, de nyert az AS Roma Parmában, és tartja a lépést a Cesenát simán lelépő Juventusszal az olasz bajnokság élén. Könnyen lehet, hogy a Napoli elbocsátja Rafa Benitezt, miután a déli rangadón, hazai pályán csak döntetlent ért el a csapat az újonc Palermóval szemben. Gyönyörű góllal nyert az Inter. 

Serie A, 4. forduló:
Cagliari-Torino 1-2 (1-2)
Fiorentina-Sassuolo 0-0
Internazionale-Atalanta 2-0 (1-0)
Juventus-Cesena 3-0 (1-0)
Napoli-Palermo 3-3 (3-2)
Parma-AS Roma 1-2 (0-1)
Sampdoria-Chievo 2-1 (1-0)
Verona-Genoa 2-2 (0-1)

A Roma Adem Ljajics góljával megszerezte a vezetést a Parma otthonában, de egy szöglet utáni fejesből Paolo de Ceglie egyenlített, és egészen a hajráig úgy nézett ki, a Roma elrontja 100 százalékos mérlegét. A 88. percben azonban jött Miralem Pjanic, és egy káprázatos szabadrúgással eldöntötte a mérkőzést.

Újra nem tudott nyerni a Napoli, ezúttal ráadásul már két góllal is vezetett Rafa Benítez csapata, de a Palermo kiegyenlített. A Napoli a középmezőnyben tanyázik, már most elég komoly a hátránya az éllovasokkal szemben, így nem lenne meglepetés, ha a rossz rajt miatt elbocsátanák a spanyol szakembert.

Osvaldóé a forduló gólja Forrás: AFP/Olivier Morin

A Juventus nem adott esélyt a Cesenának, a címvédő Arturo Vidal két góljával mindent eldöntött, a hajrában Stephan Lichtsteiner tette teljessé a torinói diadalt. A Juventus ezzel az olasz bajnokság történetének első olyan csapata lett, amely úgy kezdett négy győzelemmel egy idényt, hogy még gólt sem kapott. Nyert az Inter is, ráadásul nem is akármilyen góllal: az Atalanta ellen Daniel Osvaldo káprázatos mozdulattal pofozott a kapuba egy jobbról beívelt szabadrúgást.

Nem megy a Fiorentinának, amely ezúttal a Sassuolót nem tudta legyőzni, remekel viszont a Chievo legyőzésével a 4. helyre felkapaszkodó Sampdoria.