Társoldalunk:

Berki Krisztiánra vallottak a Vác játékosai

2014.09.30. 11:32

Sorra hallgatja ki a VI. kerületi Rendőrkapitányság a váci futballklub játékosait, akik a nagy port felvert csalási ügyben voltak érintettek. Az angol tulajdonos azóta jogerősen pert nyert Berki Krisztiánnal szemben, de a vállalkozó még nem fizetett, és most más ügyben is nyomozás folyik a volt váci menedzsment ellen. 

A rendőrség gyanúja szerint a játékosok zsebbe kapták a pénzt a csapat vezetőitől, sőt olyan is előfordult, hogy más klubok játékosait terelték be a váci pályára, amikor ott volt az angol tulajdonos, hogy mutassák John Marshallnak a csapatnál folyó munkát.

A hírek szerint a nyomozás onnan indult, hogy Berki Krisztián és Héger József a nyomozók felbukkanása után azonnal elvitte a cég székhelyéről az összes hivatalos iratot, ami szabályellenes. A tanúvallomásokból kiderült, hogy több szolgáltatóval is túlszámláztattak a vállalkozók, és az angol tulajdonosnak már a megnövelt összegű számlákat adták le.

Berki Krisztián bajba kerülhetForrás: Facebook/Berki Krisztián

A játékosok közül sokan nem vallottak Berkiékre, de akadt, aki elismerte, a bulvárcelebtől kapott pénzt zsebbe, és vele is tárgyalt korábban – tudta meg a Blikk. Berki ugyan a lapnak tagadta, hogy zsebbe fizetett volna bárkinek, de a korábbi váci tulajdonossal szemben elbukott pere után a mostani vizsgálat sem áll jól.