Totti nekirohant a Juventusnak

Francesco Totti, AS Roma, foci
ITALY, Turin : AS Roma forward and captain Francesco Totti reacts during the Italian Serie A football match Juventus Vs AS Roma on October 5, 2014 at Juventus Stadium in Turin. AFP PHOTO / MARCO BERTORELLO
Vágólapra másolva!
Ha nem is bírálta nyíltan a Juventus-Roma olasz bajnoki futballrangadó bíráskodását Francesco Totti, a vendégek világbajnoka kemény támadást intézett a címvédő ellen. A középpályás szerint nem a torinóiak nyerték meg a mérkőzést, és bosszantja, hogyha a 16-oson belül bármi történik, azért a Juve mindig tizenegyest kap.

Hat forduló után a Juventus labdarúgócsapata maradt százszázalékos, miután egy három büntetővel és két kiállítással tarkított csatában 3-2-re legyőzte a játéknap előtt szintén hibátlan AS Roma együttesét.

"Az eddigi jó forma után óriási csalódás ez az eredmény. Azért jöttünk Torinóba, hogy itt is a saját játékunkat játsszuk, de mindenki láthatta, mi történt, és ez milyen hatással volt az eredményre"” - dühöngött Francesco Totti, a vendégek klasszisa a mérkőzést követően. "Évek óta mindig ugyanez történik. Nem tudom, a bírók vertek-e meg bennünket, de hogy nem a Juventus, az biztos."

Totti dühöngött Forrás: AFP/Marco Bertorello

"Igen, dühösek vagyunk, de nagyszerű csapatként emelt fővel kell járnunk. A Juventusnak egy saját ligában kellene indulnia, ha mindig és mindenáron győzni akar. Nem én vagyok az egyetlen, aki ezt mondja, egész Olaszországnak erről kellene beszélnie. Ha a Juventusnál felmerül a büntető lehetősége, mindig meg is kapja. És most befejezem, mert ha folytatom, biztosan eltiltanak."