Vágólapra másolva!
Bölöni László szerint a románoknak nem jön jókor a magyarok elleni Eb-selejtező, és Dárdai Pál kinevezése sem segíti őket.

Bölöni akár valamelyik csapat kispadjáról is várhatna a meccset, mert Pintér Attila távozása után az ő neve is szóba került a magyar csapatnál - bár az interjúban azt mondja, hogy senkivel nem egyeztetett -, mint ahogy a románnál is, amikor felvetődött, hogy Victor Piturcát a a szaúdi al-Ittihad szeretné elcsábítani.

A korábban a román csapatban 108-szor pályára lépő Bölöni szerint most nem jön jókor a meccs a románok számára, mert Piturca számára fejtörést okozhat, hogy a két kapus, Tatarusanu és Pantilimon sem játszik a klubjában, mellettük pedig Bourceanu és Marica is hiányzik.

"Nem szabad kiindulni a tavalyi, 3-0-ra megnyert meccsből, ami nem azért lett ennyira sima, mert a román csapat ellenállhatatlanul játszott, hanem azért, mert a magyarok gyerekesen rosszul teljesítettek. Most nem tudom lesz-e hasonlóan nagy hibájuk, és nem vagyok biztos benne, hogy lesz olyan játékosunk, aki ezt kihasználhatja" - mondta Bölöni. Szerinte Piturcának nem jött jól a magyar kapitányváltás, Dárdai Pálról megemlíti, hogy hosszú évekig játszott a Bundesligában, és hogy új mentalitást hozhat a magyar válogatotthoz.

Bölöni úgy érzi, szombaton döntetlen lesz a végeredmény, mert ez mindkét csapatnak jó, a románok maradnak a csoport élmezőnyében, a magyaroknak pedig nem szállnak el a reményeik.