Vágólapra másolva!
A Román Kempó Szövetség elnöke, Amatto Zaharia és a kétszeres olimpiai bajnok tornász, Monica Rosu azt találta ki, hogy a Románia-Magyarország Eb-selejtezőre hangolva a sportoló olyan bokszzsákot püföl, amelyre Szalai Ádám képét ragasztották - írja a Blikk, amely fotót is közöl az esetről.

Monica Rosu a román és a nemzetközi tornasport legendája, az athéni olimpián 2004-ben két aranyérmet nyert, sérülés miatt egy év múlva visszavonult, azóta tévéműsorokban szerepelt, és felsőfokú intézményekben tanul.

"Együtt nézzük a találkozót, és a két kezünket összekulcsolva szurkolunk majd azért, hogy a csapat sikeres legyen a pályán. Ha a labdarúgóink hasonlóan elszántak, harcosak lesznek, mint Monica, akkor úgy gondolom, nem maradhat el a magabiztos győzelem" – magyarázta az akció után Amatto Zaharia.

Tavaly áprilisban hasonló akciót folytattak le a románok, akkor a Győri Audi ETO női kézicsapata a Valceával játszott Bajnokok Ligája-elődöntőt, és felvezetés gyanánt a világbajnok diszkoszvető, Nicoleta Grasu egy helyi lap, a Pro Sport kérésére megtaposta a magyar irányító, Görbicz Anita mezét.