Újabb sérült a magyar válogatottban

edzés egész alakos fotó ÉPÜLET FOTÓ FOTÓ ÁLTALÁNOS KÉPKIVÁGÁS Közéleti személyiség foglalkozása labdarúgó naplemente NAPSZAK sportoló stadion SZEMÉLY edzés egész alakos fotó ÉPÜLET FOTÓ FOTÓ ÁLTALÁNOS KÉPKIVÁGÁS Közéleti személyiség foglalkozása labdarúgó
Tórshavn, 2014. október 13. A Feröer-szigetek elleni Európa-bajnoki selejtezőre készülő magyar labdarúgó-válogatott tagjai edzenek a mérkőzésnek helyet adó tórshavni Nemzeti Stadionban 2014. október 13-án. A magyar válogatott története során először lép pályára a Feröer-szigeteken október 14-én este. MTI Fotó: Illyés Tibor
Vágólapra másolva!
Elővételben nagyjából a jegyek fele, mintegy 2500 belépő kelt el a közép-európai idő szerint 20.45-kor kezdődő feröeri-magyar labdarúgó Európa-bajnoki selejtezőre.
Itt játszik este a válogatott Forrás: MTI/Illyés Tibor

A feröeri szövetség illetékesei elmondták, a szurkolók általában a mérkőzés napján váltják meg jegyüket, így nem meglepő, hogy előzetesen viszonylag enyhe az érdeklődés az összecsapás iránt.

A magyar válogatott délelőtt 30 perces átmozgató edzéssel készült a tórshavni Nemzeti Stadionban műfüvön sorra kerülő összecsapásra. A tréninget elkezdte Elek Ákos is, de a középpályás néhány perc után abbahagyta a gyakorlást, így biztos, hogy nem lép pályára este.

Dárdai Pál szövetségi kapitány várhatóan egy-két órával a meccs kezdete előtt hirdet csapatot.