Óv az utolsó állva maradt kupacsapatunk

MTK női foci
655 néző tekintette meg a felcsúti Pancho Arénában rendezett összecsapást
Vágólapra másolva!
Bár a hosszabbítás utolsó pillanatában kapott gól miatt az MTK női futballcsapata kiesett az osztrák Neulengbach ellen, a magyar bajnokcsapat jogosulatlan szereplés miatt megóvta a találkozót. 

Nagyot harcolt a Bajnokok Ligájában az MTK Hungária FC, hiába volt összesítésben kétgólos hátrányban, a rendes játékidő végén sikerült kiegyenlítenie az állást, és a hosszabbításban sem az osztrák Neulengbachnak állt a meccs.

Aztán a legutolsó pillanatban, a 120. percben véleményes büntetőt ítélt a játékvezető (az MTK stábja szerint nem történt semmi), az osztrákok belőtték, és 3-4-es összesítéssel kiejtették a magyar csapatot, de az MTK a Foci a köbön értesülései szerint Nina Burger jogosulatlan szereplése miatt megóvta a mérkőzést.

Jól harcolt az MTK a Pancho arénában Forrás: Origo

Az amerikai játékos szerződésével gondok lehetnek, az osztrák bajnokságban már meg is büntették a Neulengbachot Burger szerepeltetése miatt. A játékos gólt is lőtt az MTK-nak első mérkőzésen, így ha valóban gond van a szerződésével, jó eséllyel helyt adnak a magyar csapat óvásának.

Az MTK női csapatának honlapján egyelőre semmiféle információ nincs.