Moyes az Inter edzőjeként térhet vissza

179331429 (FILES) In this file picture taken on December 10, 2013 Manchester United's Scottish manager David Moyes leaves the field after the UEFA Champions League football match between Manchester United and Shakhtar Donetsk at Old Trafford in Manchester
(FILES) In this file picture taken on December 10, 2013 Manchester United's Scottish manager David Moyes leaves the field after the UEFA Champions League football match between Manchester United and Shakhtar Donetsk at Old Trafford in Manchester, north west England. In statement on the club's website Manchester Unitred announce on April 22, 2014 that David Moyes had left the club. AFP PHOTO/ANDREW YATES
Vágólapra másolva!
Pörögnek az események az Internél: a múlt héten már ultimátummal a feje fölött dolgozó Walter Mazzarri megtartása miatt távozott Massimo Moratti elnök, de lehet, hogy feleslegesen, mert közben David Moyest már kiszúrták Milánóban. 

Az Inter gyengélkedése miatt a Napoli ellen ultimátumot kapott Walter Mazzarri, akinek ugyan nem sikerült nyernie, de a 2-2 nem számított rossz eredménynek. Ebben nem értett egyet az új elnök és többségi tulajdonos, Eric Thohir, valamint a klub legendás exelnöke, jelenlegi tiszteletbeli elnöke, Massimo Moratti, aki elbocsájtotta volna az edzőt.

Moratti lemondott a posztjáról, de lehet, hogy feleslegesen tette, mert szombaton többen látták David Moyest Milánóban. A ManUnitedtől való kirúgása óta munkát kereső edzőt nem először szúrják ki Olaszországban, a pletykákat erősíti az is, hogy Thohir többször elmondta, Premier League-rendszerű nagycsapattá kívánja alakítani az Intert.

Az Inter lehet a következő állomás Forrás: AFP/Andrew Yates

Mazzarri legutóbbi három bajnokiján csak egy pontot szerzett, és a hétközi Európa Liga-fordulóban is csak egy 0-0-ra futotta a Saint-Etienne ellen. Az Inter a Cesena vendége lesz a hétvégén, ha nem nyer, Moyes akár már jövő héttől átveheti a csapat irányítását.