Társoldalunk:

Cruyff: Balotelli neveletlen a futballhoz

2014.11.11. 11:16

Az Ajax és a Barcelona szókimondásáról is híres egykori klasszisa, Johan Cruyff azt mondta, nála a sokat kritizált Mario Balotelli nem is játszhatna, mert nincs meg hozzá a megfelelő neveltetése.

"Nálam aki nem jól nevelt, nem játszik. Számomra ez nem a játékos hibája, hanem a csapaté, amelyik játszatja. A probléma pedig nem maga Mario, hanem a nevelés, amit kapott" - a Goal.com szerint ezt mondta a Gazzetta dello Sportnak Johan Cruyff, amikor megkérdezték, mit gondol a Liverpoolban pocsékul játszó Mario Balotelliről.

Cruyff szerint ha az olasz játékost máshogy nevelték volna, nem viselkedne így. "Mindig személyekről beszélünk, de én inkább beszélek a neveltetésről. Balotelli nem viselkedik megfelelően, fel kell hát tennünk a kérdést, miért?".

Forrás: AFP/Adrian Dennis

Balotelli idén nyáron szerződött a Milantól Liverpoolba 20 millió euróért, és eddig összesen két gólt szerzett, azokat is a bolgár Ludogorec elleni Bajnokok Ligája-, illetve a Swansea elleni Ligakupa-találkozón, az angol bajnokságban még egyáltalán nem sikerült a betalálnia. Emiatt sokat bírálták, és az angol lapok máris az eladásáról írnak.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK