Vágólapra másolva!
Volkan Demirelt úgy kellett kimenekíteni a Galatasaray stadionjából a Kazahsztán elleni 3-1-es győzelem után, miután a Fenerbahce kapusa a bemelegítés közben őt ért inzultus miatt nem volt hajlandó beállni a török válogatott kapujába. Úgy kellette kimenekíteni a stadionból. 

Az esetnek van előzménye, és nem csak annyi, hogy a Fener és a Galata hagyományosan igen rossz viszonyt ápol egymással. A két csapat augusztusi Szuperkupa-döntőjén, amelyet büntetőkkel nyert meg a Fenerbahce, Volkan Demirel összeugrott Felipe Melóval, a Galatasaray brazil légiósával.

A videón látható, hogy Melo kihagyja a 11-esét, mire Demirel egyszerűen ráugrik hátulról, aminek biztosan volt valami előzménye. Mindenesetre mindketten sárgát kaptak, és a Galata szurkolói nem felejtették el a török válogatott kapus tettét.

Demirel bemelegített a kazahok elleni meccsen, de a Türk Telekom Aréna közönsége megállás nélkül gyalázta. A kapus megpróbált szót érteni a kapu mögött elhelyezkedő szurkolókkal, de amikor látta, hogy nincs esélye meggyőzni őket, jelzett a kispad felé, hogy így nem hajlandó pályára lépni. A helyét a Basaksehir kapusa, Babakanm foglalta el a 3-1-es hazai sikerrel zárult Eb-selejtezőn.

Köszi, így nem! Forrás: Origo

Az eset nem ért itt véget, a szurkolók a meccs után a parkoló kijáratánál várták a kapust, akit csapattársának, Emre Belezoglunak kellett kimenekítenie a stadionból. A csalódott szurkolók így kénytelenek voltak egymás között kiengedni a gőzt, de pár perc után véget ért a dulakodás.