Vágólapra másolva!
Nemcsak a Ferencváros, hanem a Videoton ultrái sem lesznek ott vasárnap a Vidi-Fradi NB I-es rangadón. Változtatás nélkül közöljük a Red Blue Devils székesfehérvári szurkolói csoport közleményét.

A hétvégi, Ferencváros elleni meccsre mi is sokat készültünk. Valami nagyot akartunk létrehozni, legalább olyan emlékezeteset alkotni a lelátón – talán utoljára – mint amilyen emlékezetes ősz van szeretett csapatunk mögött!

Több heti előkészület, a stadion búcsújának a méltó megoldása, sok-sok órányi munka, s több százezer forint beruházása után azonban a héten több olyan döntés is született, mely indokolatlan és méltánytalan velünk szemben. Folyamatosan dolgoztunk a megoldáson, több kompromisszumos javaslatot is el tudtunk volna fogadni, azonban sajnos jelen pillanatban úgy néz ki, nincs meg a közös nevező.

Nehéz szituáció alakult ki, olyannyira hogy – nem titok – csoporton belül is különböző vélemények vannak a megoldást illetően. Üzenjük azoknak, akik erre apellálnak, hogy 22 év egysége és szervezettsége nem bomlik meg!

Szeretnénk a csapat mellett lenni vasárnap, szerettük volna egy feledhetetlen látvánnyal hozzásegíteni a fiúkat a győzelemhez. Ám a lelátói életet olyan erők akarják irányítani, akik nem ezen nőttek fel, nem készítettek még egy látványt sem, nem áztak, fáztak akár kietlen domboldalakon, nem tudják, hogy mit is jelent egy lokálpatrióta közösségnek a labdarúgás, a VIDEOTON.

Továbbra is bízunk benne, hogy a most kifejezetten fájó, rövid távon hozott áldozatokra hosszabb idő múlva csupán egy-egy kellemetlen kisiklásként emlékezünk majd!

Bízunk abban is, hogy a sok munka, pénz, energia, amit a látványba fektettünk egy napon megvalósulhat! Hiszen 22 év alatt számtalanszor bizonyítottuk, hogy látványok terén a legmagasabb szintet képviseljük az országban.