Vágólapra másolva!
Zlatan Ibrahimovicot arra kérték, hogy rakja össze az álomcsapatát. Természetesen magát sem hagyhatta ki a jobbnál jobb nevek közül.

A PSG svéd csatára korábban játszott az Ajaxban, a Juventusban, az Interben, a Barcelonában és a Milanban is, vagyis elég komoly merítési lehetősége volt. Ibrahimovicot arra kérték, rakja össze a legjobb tizenegyet, és minden játékos mellé tegyen egy jelzőt.

A kapuba a Juventus klasszisa, Gigi Buffon került, vagy ahogy Ibra mondta, a fal. A hátvédsorban ott találjuk az elegáns brazil Maxwellt, Ibrahimovic nagy barátját, akivel az Ajaxban, az Interben, a Barcában is együtt játszott, most pedig a PSG-ben is csapattársak.

A egyik belső védő Thiago Silva, akit már a Milanból is jól ismerhet Ibra, az ő jelzője a komplett, hiszen nemcsak elsőrangúan védekezik, de a pontrúgásoknál is veszélyes a fejjátéka miatt, és remekül indít. Thiago Silva mellé az aranylabdás Fabio Cannavaro, a pitbull került, a jobbhátvéd pedig szintén egy világbajnok lett: Lilian Thuram, az állat.

A középpályán is elég erős a névsor: két Barca-játékos, Xavi (a tökéletes) és Andrés Iniesta (a varázsló), valamint két egykori juvés csapattárs, Patrick Vieira, a vezér, és Pavel Nedved, a gép. És hogy kik alkotják a csatársort? Az egyik támadó a négyszeres aranylabdás zseni, Lionel Messi. A másik pedig szerényen saját maga, vagyis Zlatan Ibrahimovic. Hogy neki mi a jelzője? Az Isten.