Vágólapra másolva!
Orosz Pál, a Fradi igazgatója egy lesifotó révén már lebukott Brazíliában, egy helyi focimeccsen. Most már nyíltan beszél arról, hogy dél-amerikai játékosokat szemelt ki a klub.

Orosz Pál, az FTC Zrt. vezérigazgatója a Sport TV-ben beszélt brazíliai útjáról, ahova lehetséges téli igazolások és hosszabb távú tervek miatt utazott.

Orosz egy hetet tartózkodott Brazíliában, ahol kilenc mérkőzést, bajnokikat és utánpótlás-találkozókat látott. Konkrét elképzeléseik voltak, három játékost kinézett a szakmai stáb, velük tárgyaltak is. „Első osztályú játékosok, és a háromból kettő az, akivel előrehaladott tárgyalásaink vannak, hogy ebből lesz-e valami, azt majd meglátjuk, de az én érzésem azt diktálja, hogy lesz. Nem lenne egy rossz dolog, ha a Ferencváros a brazil első osztályból, a Serie A-ból tudna igazolni" - mondta a klubvezető a Mai helyzet című műsorban.

Neveket még nem mondhatott, csak azt, hogy két csapat játékosairól van szó, és nem véletlen, hogy épp Rio de Janeiróban volt, a játékosok pedig már januárban érkezhetnek.

A brazil játékosok megszerzésénél az igazi nehézséget a hozzájuk tartozó több menedzser okozhatja, nem pedig maga a játékos vagy a klubja. Az FTC ugyanakkor több ország felé is nyitott a közelmúltban, ezek a kapcsolatok továbbra is élnek.