Társoldalunk:

Sterlingre cserélné Bale-t a Real Madrid

2014.12.12. 08:19

Angol és spanyol sajtóhírek szerint a Liverpool fiatal támadója, Raheem Sterling azért nem fogadta el a klub szerződéshosszabbítási ajánlatát, mert a Real Madrid ajánlatára vár. Madridban állítólag már meg is kezdték a helycsinálást az angol játékosnak. 

Egyelőre mértékadó források nem erősítették meg, ezért érdemes fenntartásokkal kezelni a hírt, de több sportoldal is beszámolt a hírről, miszerint Raheem Sterling „elfogadhatatlannak találta” a Liverpool heti 70 ezer fontos fizetést garantáló új szerződését, és a Real Madrid ajánlatára vár.

Az angol válogatott támadót a hírek szerint egy ideje figyeli a Real Madrid, ahol – és talán ez az egész hír leghihetetlenebb része – már azon gondolkodnak, hogy Gareth Bale eladásával csinálnak helyet és szereznek forrást Sterling leigazolásához.

Sterling Madridba költözneForrás: AFP/Andrew Yates

Az AS csak annyit jegyzett meg a témában, hogy a liverpooli szerződés visszautasításának „nem csak  anyagi okai vannak Sterling részéről”. Gareth Bale-ért valahol 91 és 100 millió euró közötti összeget fizetett a Real Madrid 2013-ban, ha lesz is valami az erősen kérdéses transzferből, ebből az ügyletből nem lesz könnyű profittal kiszállni.